sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Molenstraat 3
    2460 Lichtaart
  • 0471/ 48 16 12

JVTBetonvloeren-trappen

Waarom is JVTBetonvloeren-trappen de beste keuze voor jou?

Beton is mijn passie wat zich vertaald in mijn gedrevenheid en werk. Beton is mijn grootste liefde, al van kindsbeen af trok beton en het bewerken mijn aandacht, als jonge tiener stond ik al mee te werken in de beton. Jaren ervaring opgedaan en nu als jonge ondernemer wil ik mijn kennis, vaardigheden, specialisaties, gedreven heid met eigen klanten delen. Ik werk omdat ik het graag doe, niet omdat het moet. Als jong opstartend bedrijf wil ik mijn klantenbestand uitbreiden. De voordelen van beton hoef ik niet op te noemen, duurzaam, hard, elke vorm aanneembaar,....

Meer over JVTBetonvloeren-trappen:

Ik ben de zaakvoerder van het bedrijf JVTBetonvloeren-trappen. Ik specialiseer me dan ook voornamelijk in woonbeton binnen en buiten en trappen. Maar alles wat te maken heeft met beton, is voor mij het bekijken waard. De drijvende kracht is mijn klanten tevreden stellen met een prachtvloer met vele voordelen. Wat beton uitstraalt, zijn ook mijn bedrijfswaarden, betrouwbaar, gedreven (sterk), geen verdoken addertjes ( beton is wat je ziet, is wat je krijgt), dus recht door zee, houdt zich aan afspraken ( beton is moduleerbaar maar eens vast, blijft die vast). Beton heeft zijn mogelijkheden nog niet volledig vrijgegeven. Zo denk ik eraan om meubilair zoals stoelen, kasten, werkblad keukens, baden etc in beton te vervaardigen. Maar dat is toekomst, hou me dus maar in de gaten.

Wat kan JVTBetonvloeren-trappen je bieden?

Ik hoef de vele voordelen van beton niet op te noemen, gezien je hierin een aannemer zoekt, veronderstel ik dat het opzoekwerk al achter de rug is. Je keuze is gevallen op beton. Een goede keuze.Dus op zoek naar de beste prijs/kwaliteit aannemer. Nu dat is niet makkelijk. Ik zeg altijd volg je gevoel, bij die waar je het beste gevoel bij hebt, is dat de duurste, de middelste of de goedkoopste? Daar niet naar kijken, je gevoel is alles. Net zoals ik gevoel moet leggen in het werken met beton, elke beton is anders en om de juiste match te vinden, moet je elkaar voelen. Dat levert het resultaat op waarmee je het meest tevreden mee bent. En dat is wat telt, tevreden zijn met het geleverde werk. No nonsens, recht door zee, duidelijkheid, transparant, correct, houdt zich aan de afspraken, zeer gepassioneerd door beton, dat zijn de waarden waar ik voor sta.

Wie gingen je voor?

Iedereen kan een aanvraag doen om polybeton te laten doen. Tevredenheid maakt geen onderscheid in verschillen in de mensheid. Ik ook niet. Ik streef ernaar de perfecte vloer voor men klanten af te leveren; klant tevreden, ik nog meer tevredener, al is perfectie nooit te halen maar benaderbaar. Daar streef ik dan ook naartoe in alle omstandigheden.


Foto's van JVTBetonvloeren-trappenJVTBetonvloeren-trappen in het kort

Bouw van machine's:

Nee

Materialen

  • beton
  • Overig

Maken van tekeningen:

Nee

Montage op locatie:

Nee